Tailor Made Expeditions

tailor made expeditions logo
Deze organisatie is GEEN lid van de ANVR Deze organisatie is aangsloten bij SGR Deze organisatie is NIET aangsloten bij het Calamiteitenfonds

Tailer Made Expeditions organiseert begeleide camperreizen over de hele wereld. Binnen Europa rijdt u met uw eigen camper, daarbuiten kunt u een camper huren. U rijdt niet in colonne, maar op eigen gelegenheid naar de volgende camping. Het voordeel is dat alle campingplekken al voor u zijn uitgezocht en u ondersteuning krijgt bij grensovergangen. Let wel: deze camperreizen zijn voor de echte avonturiers die met de luxe van hun eigen camper een stuk van de wereld willen zien.

Ervaringen met Tailor Made Expeditions?

Heeft u al eens gebruik gemaakt van deze aanbieder? Wij – en vele andere geïnteresseerden – zijn benieuwd naar uw ervaringen. Geef uw reactie via onderstaand formulier.

NB: wij vragen u objectief en netjes te reageren. Natuurlijk mag er heus een kritische noot gekraakt worden, maar eventuele klachten met de organisatie dient u met de organisatie zelf op te lossen. Ongenuanceerde scheldkanonnades zijn dan ook expliciet niet de bedoeling!

Klik hier om uw beoordeling te geven


Submit your review
* Verplicht veld