Camperplaats Maastricht geopend

Op 8 augustus heeft Camperplaats Nederland haar camperplaats in Maastricht geopend. Met 100 staplaatsen is de camperplaats een van de grootste in Nederland en de eerste plaats in Zuid-Nederland die puur is ingericht voor campers.

Camperplaats Maastricht ligt prachtig aan de oevers van de Maas met uitzicht op kasteel Borgharen. Het ligt op slechts 3,2 km van de markt in Maastricht waardoor het stadscentrum uitstekend per fiets of te voet te bereiken is. Camperplaats Maastricht vormt hiermee een goede aanvulling op de toeristische infrastructuur in de stad en biedt de camperaar de langgekoesterde plaats om met de camper Maastricht te kunnen bezoeken.

image001

Camperplaats Maastricht is een short stay overnachtingsplaats en is voorzien van alle faciliteiten waaraan een camperaar behoefte heeft; ruime staplaatsen, een sanitair station om ballasttanks en chemisch toilet te kunnen legen, een tappunt voor drinkwater. De een groot deel van de plaatsen is daarnaast voorzien van stroom. Camperplaats Maastricht is 365 dagen per jaar geopend.

Camperplaats Maastricht is gelegen aan de Bosscherweg 35, 6219 ND te Maastricht.