Kamperen aan de Franse Kust (Met 30% Korting!)

De lente komt er aan en heel stiekem is het kampeerseizoen ook alweer in zicht. Frankrijk is al jaren een populaire bestemming voor Nederlandse kampeerders. En dat is niet zo gek! Frankrijk is veelzijdig, betaalbaar en u heeft -zeker aan de Zuid-kust – veel kans op uitstekend weer! We bekijken vandaag 3 populaire (kust)gebieden waar u terecht kunt. 

De Noord-West kust

Veruit het dichtst bij eigen land vinden we de Noord-West kust van Frankrijk. Met regio’s als Normandië en Bretagne staat de omgeving natuurlijk in het collectief geheugen gegrift. Hier begon het einde van de Tweede Wereldoorlog, met de invasie van de geallieerden.  U vindt er tal van historische bezienswaardigheden en musea, maar gelukkig biedt het gebied nog veel meer.

De ommuurde stad Saint Malo in Bretagne is slechts één van de vele hoogtepunten aan de Franse Noord-West kust. Bron: WikiMedia Commons.

Leuke vissersdorpjes, lekker uitwaaien aan de Atlantische kust en dat alles op slechts enkele uren rijden van eigen land! U vindt er tal van leuke campings, voor ieder wat wils.

De Zuid-West kust

Als u verder naar het Zuiden trekt, zal in het Zuid-Westen van Frankrijk  een wereld voor u opengaan. De heerlijke oceaanwind koelt de warme zomers af naar heel aangenamen temperaturen. De vissersdorpjes zijn bijna stuk voor stuk de moeite van het bezoeken waard. Een bijzondere vermelding is er voor La Rochelle, een klein stadje met een bijzondere aantrekkingskracht. Het haventje pal in het centrum is op loopafstand van tal van pittoreske straatjes met hoogstaande restaurants. Een aanrader!

De haven van La Rochelle. Bron: Wikimedia Commons.

De Middelandse Zeekust

De Middelanse Zeekust van Frankrijk behoeft natuurlijk weinig introductie. Hier kunt u heerlijk genieten van het mediterraanse klimaat en cultuur. Heerlijk eten en drinken, vlakbij het strand of juist wat meer landinwaarts. Nice, Marseille en Montpellier zijn de bekendste steden, maar daarnaast vindt u er nog tal van kleine stadjes, dorpjes en – ook heerlijk – soms hele stukken puur natuur en rust. Het is even een stukje rijden, maar dan heeft u ook wat!

30% Korting op uw camping

Speciaal voor u hebben we een mooie aanbieding in samenwerking met Sandaya. Als u reserveert voor 10 april 2015, dan ontvangt u maar liefst 30% korting op uw boeking, als u gebruik maakt van de actiecode: TRA115. Bekijk snel het indrukwekkende aanbod van camping van Sandaya. Alle campings die Sandaya op de website aanbiedt, zijn volledig in eigendom en beheer van het bedrijf. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent!