Cruise Travel

Cruise Travel is de cruise specialist voor ouderen, senioren en 50+’ers bij uitstek en biedt haar klanten de keuze uit bijna alle cruisemaatschappijen ter wereld; 25 rederijen en meer dan 200 schepen, variërend van 3 tot 6 sterren. Cruise Travel staat in nauw contact met de rederijen en kan u hierdoor altijd de beste prijs aanbieden.

Veel cruises vertrekken vanuit het buitenland. De aansluitende reis naar en van het cruiseschip kan Cruise Travel op maat verzorgen.

Cruise Travel biedt een laagste prijs garantie: als dezelfde cruise tegen dezelfde voorwaarden elders wordt aangeboden voor een lagere prijs, dan zal Cruise Travel deze prijs matchen.

Cruise Travel biedt reizen aan over de hele wereld, vertrek vanuit Nederland is ook mogelijk!

Ervaringen met Cruise Travel?

Heeft u al eens gebruik gemaakt van deze aanbieder? Wij – en vele andere geïnteresseerden – zijn benieuwd naar uw ervaringen. Geef uw reactie via onderstaand formulier.

NB: wij vragen u objectief en netjes te reageren. Natuurlijk mag er heus een kritische noot gekraakt worden, maar eventuele klachten met de organisatie dient u met de organisatie zelf op te lossen.

Klik hier om uw beoordeling te geven


Submit your review
* Verplicht veld

Cruise Travel SKU UPC Model

Nooit meer! Komen afspraken uit de boeking niet na. Laten je op reis aan je lot over en reageren niet inhoudelijk over een klacht. Bij terugkomst volg

Jul 21, 2018 by Anonymous
Naam: Ms 

Nooit meer! Komen afspraken uit de boeking niet na. Laten je op reis aan je lot over en reageren niet inhoudelijk over een klacht. Bij terugkomst volgt er weken van stilte en wordt je als lastig ervaren. Verkeerde hut geboekt, geen transfer die klaarstaat op de luchthaven etc etc etc


Mooie cruise gezien bij cruisetravel.nl Achteraf blijkt volgens cruisetravel dat de havengelden er niet bij zitten, "foutje, zou worden hersteld" terw

Feb 03, 2015 by Anonymous
Naam: Visser 

Mooie cruise gezien bij cruisetravel.nl Achteraf blijkt volgens cruisetravel dat de havengelden er niet bij zitten, "foutje, zou worden hersteld" terwijl er op de website duidelijk vermeld staat dat alle prijzen inclusief havengelden zijn. Een medewerker belde ons dat we 261 euro per persoon moesten bijbetalen en dat de prijzen op de website onjuist vermeld stonden. Vervolgens zou ze ons een gecorrigeerde offerte sturen met daarbij de prijs inclusief de havengelden. Maar toen we hiervan de bevestiging kregen, was de prijs van de hut verhoogd, en het extra havengeld was nu voor 1 persoon niet 261 euro maar 463 euro. Bij navraag gaf cruisetravel aan dat dit juist was. Tevens diende er nu een verplichte reis en bagage verzekering afgesloten te worden zonder dat dit vooraf ergens gemeld wordt. Het meest teleurgesteld ben ik dat de zogenaamde "te lage onjuiste prijs" vermeld blijft staan op cruisetravel.nl waardoor niet alleen wij misleid worden maar ook bewust alle toekomstige klanten.


1.0 1.0 2 2 Nooit meer! Komen afspraken uit de boeking niet na. Laten je op reis aan je lot over en reageren niet inhoudelijk over een klacht. Bij terugkomst volgt er weken van stilte en wordt Cruise Travel