Bridgereizen – bridgevakanties

bridge reizen en vakanties voor ouderen

Bridgevakanties hebben de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen onder ouderen, senioren en 55+’ers. Er zijn dan ook vele soorten arrangementen mogelijk, voor jong en oud! Natuurlijk kunt u met uw vaste bridgepartner een bridge-reis boeken, maar er zijn ook mogelijkheden om alleen te gaan en ter plekke met verschillende partners samen te kaarten.

Het grote voordeel van bridgereizen is in elk geval dat u een leuke vakantie kunt combineren met uw grote hobby: bridge.

Bridgevakanties in Nederland

Natuurlijk hoeft u niet persé ver van huis voor een leuke bridgevakantie.

Binnen Nederland, maar ook net over de grens, zijn er talloze mogelijkheden om een leuke bridgereis te boeken. Omdat veel van de arrangementen gemiddeld een wat ouder publiek trekken (ouderen, senioren en 50+’ers) is er meestal sprake van de nodige luxe en alle noodzakelijke voorzieningen.

 

Vaak overnacht u 2-3 nachten (of nog meer) in een aangenaam hotel, waar er een leuk en afwisselend bridgeprogramma voor u is opgesteld.

Bridgereizen en bridgecruises naar het buitenland

Wilt u uw grote hobby combineren met een prachtige vakantie naar de zon? Dat kan natuurlijk ook. Bridgevakanties naar het buitenland worden steeds populairder. Zeker in de winterperiode is het een ideale combinatie om lekker naar de zon te gaan en ter plekke met andere bridge enthousiastelingen lekker samen te kaarten.

cruise schip

 

Ook een bridgecruise hoort natuurlijk tot de mogelijkheden, waar u kunt genieten van de luxe en de vrijheid van cruise, wederom gecombineerd met een mooi bridge programma.